Evaluation of New Rootstocks for Grapevine: Nutritional Aspects

D. Porro, S. Pedò, D. Bertoldi, L. Bortolotti, O. Failla, Maurizio Zamboni

Risultato della ricerca: Contributo in libroContributo a convegno

4 Citazioni (Scopus)

Abstract

Selection of resistant rootstcks to overcome recent climate-change events is a crucial factor for developing sustainable agricultural practices and for assuring optimal quality of grapes.
Lingua originaleEnglish
Titolo della pubblicazione ospiteActa Horticulturae
Pagine109-115
Numero di pagine7
DOI
Stato di pubblicazionePubblicato - 2013
Pubblicato esternamente
EventoVII° IS on Mineral Nutrition of Fruit Crops - Chanthaburi
Durata: 19 mag 201225 mag 2012

Convegno

ConvegnoVII° IS on Mineral Nutrition of Fruit Crops
CittàChanthaburi
Periodo19/5/1225/5/12

Keywords

  • SPAD
  • iron chlorosis
  • leaf analysis
  • potassium efficiency

Fingerprint

Entra nei temi di ricerca di 'Evaluation of New Rootstocks for Grapevine: Nutritional Aspects'. Insieme formano una fingerprint unica.

Cita questo