La sicurezza delle preparazioni alimentari etniche integratesi nelle grandi città: il caso kebab

Translated title of the contribution: [Autom. eng. transl.] The safety of ethnic food preparations integrated in the big cities: the kebab case

Stefania Bruno, Gualtiero Ricciardi, Patrizia Laurenti, Anna Maria Ferriero, Gianluigi Quaranta, Silvana Cabras, Paolo Mario Palladino, Antonella Sferrazza, Maria Giovanna Ficarra

Research output: Contribution to journalConference article

Abstract

[Autom. eng. transl.] The authors describe the microbiological quality of kebabs sold in food stores in Rome
Translated title of the contribution[Autom. eng. transl.] The safety of ethnic food preparations integrated in the big cities: the kebab case
Original languageItalian
Pages (from-to)455-455
Number of pages1
JournalIGIENE E SANITÀ PUBBLICA
Volume2011
Publication statusPublished - 2011
EventXII Conferenza Nazionale di Sanità Pubblica ROMA 12-15 ottobre 2011 LA SANITÀ PUBBLICA TRA GLOBALIZZAZIONE, NUOVE ESIGENZE DI SALUTE E SOSTENIBILITÀ ECONOMICA: LA SFIDA DELL’ INTEGRAZIONE - Roma
Duration: 12 Oct 201115 Oct 2011

Keywords

  • Kebab
  • Sicurezza alimentare

Fingerprint Dive into the research topics of '[Autom. eng. transl.] The safety of ethnic food preparations integrated in the big cities: the kebab case'. Together they form a unique fingerprint.

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